پرش به


تصویر
- - - - -

مشکل در اجرایه بد بازی ها با وجود سیستم بالا...!!!


68 پاسخ برای این موضوع

#1 OFFLINE   sinaset

sinaset

    کاربر فعال


  • کاربر سایت
  • Reputation: 12
  • 626 ارسال
  • Joined جمعه ۷ تير ۸۷ - ۱۱:۲۸:۴۴

ارسالی سه شنبه ۷ آبان ۸۷ - ۲۳:۴۱:۴۴

سلام دوستان
مشکل در اجرایه بازی ها با وجود سیستم بالا...!!!

یه چند وقتی است که این مشکل رو پیدا کردم
یعنی در واقع از وقتی که سیستم رو خریدم این مشکل رو دارم
سیستم من با مشخصات زیره
مینبرد: asus p5k se
رم : 1*2 گیگ hdx کروسیر
هارد : 320 هیتا چی
پاور: 650 کولر مستر
سی پی یو : E8400
و کارت گرافیکم : 4870
****
خوب مشکل اینجاست که بعضی بازی ها رو خوب اجرا می کنه و بعضی هارو اجرا می کنه ولی با مشکل

منظورم من این نیست که بازی ها رو که اجرا می کنه با افت فرم اجرا می کنه
نه ...

مثلان در بازی FEAR هر چند دقیقه یک تیک می زنه بدون اینکه افت فرم داشته باشه
در بازی gear of war هم همین جور در بازی " همون دانیاسوریه" اسمش رو یادم نمی یاد
اون هم همین جور بود
و همچنین این تیک در بازی ها استراتژی به شکل بدتری ظاهر می شه
مثل بازها قلعه 2 و کمی company of horse و تقریبان بعضی از بازی ها استراتژی

ولی تویه اکثر بازها که من انجام دادم تقریبان 90 تا 80 درصد بازی ها
حتمان تویه بازی هر چند دقیقه یک تیک می زنه ( بعضی بازی ها دیرتر و بعضی کمتر)
و نکته بعدی رندر بازی ها قابل مشاهد هست
مثلان من می تونم ببینم هر چند قدیم که میرم جلو تر صحنه به یک شکل گرافیکی بهتری تبدیل می شه
در صورتی که فکر کنم در کارت گرافیک قبلیم اینطوری نبود..( البته احساس می کنم)

نکته بعدی من وقتی تویه بازی استراتژی قلعه 2 بازی می کنم انگار صحنه به چندین قسمت مربع (تقریبان بزرگ) تبدیل شوده و بعضی موقعه ها این خط های مربع قابل دیده و باعث می شه صحنه تیک بزنه

و الان هم بازیه pes 2009 رو نصب کردم
و با همین مشکلی که تویه بازی ها استراتزی بهش بر خورده بودم در بازی pes 2009 رو هم برخوردم
و بازی زیاد تیک می زنه و خط ها گاهی اوقات پیدا می شه

من واقعان گیج شودم که اشکال از کجاست

*****
چند توضیح و سوال متفرقه:

دوستان به نظر شما اشکال از مینبرد نیست ؟
و به نظر شما این اشکالت می تونه ربطی به تنظیمات خارجی ( یعنی خارجی بازی)
مثل تنظیمات گرافیکی خارجی بازی ربط داشته باشه ( کاتالیست)
من الان اخرین نسخه کاتالیست رو هم نصب کردم
شماره 8.10
دوستان به نظر شما می تونه اشکال از سی پی یو باشه
چون سی پی یو من از همون اول زیاد داغ می کرد
البته الان خیلی وقته برایش یه فن 25 تومان بستم و دماش بهتر شوده
و از حالت اورکلاک هم درش اوردم و به حالت پیش فرض هست..

چند نکته هم بگم
چند نرم افزار روی سیستم من نصب می شن ولی اجرا نمی شن
مثل نرم افزار های 3d mark ( همون تست سیستمی)
و نرم افزار ati tools
ربطی به ویندوز نداره چون تا حالا خیلی ویندوز عوض کردم

خوب دوستان
امیدوارم به من کمک کنید
تا این مشکل حل بشه
( البته امکانش کمه ولی شاید حل بشه)
  • 0


#2 OFFLINE   Alireza_Pc

Alireza_Pc

    کاربر با تجربه


  • کاربر سایت
  • Reputation: 47
  • 1558 ارسال
  • Joined سه شنبه ۲۳ بهمن ۸۶ - ۲۳:۱۶:۰۰

ارسالی سه شنبه ۷ آبان ۸۷ - ۲۳:۵۰:۵۳

سلام دوستان
مشکل در اجرایه بازی ها با وجود سیستم بالا...!!!

یه چند وقتی است که این مشکل رو پیدا کردم
یعنی در واقع از وقتی که سیستم رو خریدم این مشکل رو دارم
سیستم من با مشخصات زیره
مینبرد: asus p5k se
رم : 1*2 گیگ hdx کروسیر
هارد : 320 هیتا چی
پاور: 650 کولر مستر
سی پی یو : E8400
و کارت گرافیکم : 4870
****
خوب مشکل اینجاست که بعضی بازی ها رو خوب اجرا می کنه و بعضی هارو اجرا می کنه ولی با مشکل

منظورم من این نیست که بازی ها رو که اجرا می کنه با افت فرم اجرا می کنه
نه ...

مثلان در بازی FEAR هر چند دقیقه یک تیک می زنه بدون اینکه افت فرم داشته باشه
در بازی gear of war هم همین جور در بازی " همون دانیاسوریه" اسمش رو یادم نمی یاد
اون هم همین جور بود
و همچنین این تیک در بازی ها استراتژی به شکل بدتری ظاهر می شه
مثل بازها قلعه 2 و کمی company of horse و تقریبان بعضی از بازی ها استراتژی

ولی تویه اکثر بازها که من انجام دادم تقریبان 90 تا 80 درصد بازی ها
حتمان تویه بازی هر چند دقیقه یک تیک می زنه ( بعضی بازی ها دیرتر و بعضی کمتر)
و نکته بعدی رندر بازی ها قابل مشاهد هست
مثلان من می تونم ببینم هر چند قدیم که میرم جلو تر صحنه به یک شکل گرافیکی بهتری تبدیل می شه
در صورتی که فکر کنم در کارت گرافیک قبلیم اینطوری نبود..( البته احساس می کنم)

نکته بعدی من وقتی تویه بازی استراتژی قلعه 2 بازی می کنم انگار صحنه به چندین قسمت مربع (تقریبان بزرگ) تبدیل شوده و بعضی موقعه ها این خط های مربع قابل دیده و باعث می شه صحنه تیک بزنه

و الان هم بازیه pes 2009 رو نصب کردم
و با همین مشکلی که تویه بازی ها استراتزی بهش بر خورده بودم در بازی pes 2009 رو هم برخوردم
و بازی زیاد تیک می زنه و خط ها گاهی اوقات پیدا می شه

من واقعان گیج شودم که اشکال از کجاست

*****
چند توضیح و سوال متفرقه:

دوستان به نظر شما اشکال از مینبرد نیست ؟
و به نظر شما این اشکالت می تونه ربطی به تنظیمات خارجی ( یعنی خارجی بازی)
مثل تنظیمات گرافیکی خارجی بازی ربط داشته باشه ( کاتالیست)
من الان اخرین نسخه کاتالیست رو هم نصب کردم
شماره 8.10
دوستان به نظر شما می تونه اشکال از سی پی یو باشه
چون سی پی یو من از همون اول زیاد داغ می کرد
البته الان خیلی وقته برایش یه فن 25 تومان بستم و دماش بهتر شوده
و از حالت اورکلاک هم درش اوردم و به حالت پیش فرض هست..

چند نکته هم بگم
چند نرم افزار روی سیستم من نصب می شن ولی اجرا نمی شن
مثل نرم افزار های 3d mark ( همون تست سیستمی)
و نرم افزار ati tools
ربطی به ویندوز نداره چون تا حالا خیلی ویندوز عوض کردم

خوب دوستان
امیدوارم به من کمک کنید
تا این مشکل حل بشه
( البته امکانش کمه ولی شاید حل بشه)


درود :

سینا جان به نظر من باید شما یکبار تمام قطعاتت را از نظر سخت افزاری تست کنی ببینی مشکلی نداره

2- شاید سیستم شما در مچ شدن کمی مشکل داشته باشه


امیدوارم که مشکلت بتونی حل کنی

  • 0
درجايي كه مردمانش عصا از دست كوران مي دزديدند **** من خوش دل محبت جستجو كردم


http://lioncomputer....line=1255963934

#3 OFFLINE   DOMINATOR

DOMINATOR

    کاربر با تجربه


  • کاربر سایت
  • Reputation: 169
    کاربر محبوب
  • 1942 ارسال
  • Joined سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۸۷ - ۲۳:۴۳:۰۰

ارسالی چهارشنبه ۸ آبان ۸۷ - ۰۱:۰۴:۱۵

با سلام

آقا سینا گل امیدوارم که مشکلت حل بشه خوب این طوری که شما میگید در بیشتر بازیها مشکل تیک زدن در حین بازی رو دارید که به نظر بنده به احتمال زیاد به کارت گرافیکتون مربوط میشه شما یه کاری کنید کارتتون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید یا روی سیستم خودتون یه کارت گرافیک دیگه نصب کنید و امتحان کنید و ببینید چه اتفاقی میفته .

موفق باشید.
  • 0
سخت است , فهماندن چیزی , به کسی , که برای نفهمیدن آن پول میگیرد ( احمد شاملو )

#4 OFFLINE   MR PC

MR PC

    مدیر ارشد انجمن


  • مدیریت سایت
  • Reputation: 1511
    کاربر طلایی
  • 2941 ارسال
  • Joined پنجشنبه ۲۹ آذر ۸۶ - ۱۳:۰۲:۰۰

ارسالی چهارشنبه ۸ آبان ۸۷ - ۱۱:۵۹:۲۸

درود

خوب سینا جان اینجوری که شما هم ویندوز رو چند بار عوض کردی و هم آخرین ورژن درایور ها رو هم نصب کردی و توی اکثر بازیها هم مشکل داری باید مشکلت احتمالا سخت افزاری باشه البته تا امتحان نکنید 100 درصد نمیشه نظر داد.

حالا چند سوال

شما هم روی ویستا این مشکلو داری و هم روی اکس پی؟؟

تا حالا فقط با یک سی دی ویندوز نصب کردی یا با سی دی های مختلف؟؟ چون ممکنه کلا فایلهای ویندوزت مشکل داشته باشه مخصوصا که روی سیستم شما نرم افزارهای تست هم نصب نمیشه.

موقع نصب ویندوز هیچ اروری نمیده؟؟؟

با پایین اوردن رزولیشن بازی تیک زدن ادامه داره یا قطع میشه؟؟


نهایتا اگر امکانش براتون هست میتونید سیستم رو ببرید یک جایی که امکان قرار دادن قطعات دیگر روی سیستمتون هست و تک تک قطعات رو با قطعات دیگر تعویض کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.


موفق باشید

  • 0

                                                                                                                     

 

Life is Combination of Your Choices And Destiny Force


#5 OFFLINE   DOMINATOR

DOMINATOR

    کاربر با تجربه


  • کاربر سایت
  • Reputation: 169
    کاربر محبوب
  • 1942 ارسال
  • Joined سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۸۷ - ۲۳:۴۳:۰۰

ارسالی چهارشنبه ۸ آبان ۸۷ - ۱۲:۳۲:۵۶

با سلام

حرفهای جناب آقای خسروی درست هستش بعضی مواقع مشکل نرم افزاریه ولی اگر از نرم افزار ویندوز نبود و خواستید قطعاتتون رو تست کنید اول از کارت گرافیکتون شروع کنید من دقیقا و دقیقا با این مشکل مواجه شدم یکی از دوستانم یک کارت 8600 داشت که مشکل تیک زدن داشت که با تست قطعاتشون متوجه شدیم که از کارته و فرستاد گارانتی حالا شما هم امتحان کنید انشاا.. که مشکل از کارتتون نباشه چون این کارت حیفه که بره گارانتی ولی سخت افزار رو کاملا تست کنید .

موفق باشید.
  • 0
سخت است , فهماندن چیزی , به کسی , که برای نفهمیدن آن پول میگیرد ( احمد شاملو )

#6 OFFLINE   sinaset

sinaset

    کاربر فعال


  • کاربر سایت
  • Reputation: 12
  • 626 ارسال
  • Joined جمعه ۷ تير ۸۷ - ۱۱:۲۸:۴۴

ارسالی چهارشنبه ۸ آبان ۸۷ - ۱۴:۵۸:۳۳

سلام دوستان
اول از تک تک دوستان که نظرشون رو بیان کردن ازشون تشکر می کنم
و همیشه بچه ها لیون کامپیوتر بچه ها با معرفتی بودنتصویر

و حالا چند سوال دوستان رو پاسخ می دم
اول این که من
ویندوز ویستا رو نسب کردم هم ویندو ویستا و هم سرویس پک یک 64 بتی
ولی کماکان با مشکل تیک زدن برخورد کردم
من اول که می خواستم اپدیت 8.9 و فکر کنم 8.8 یک اخطار می داد
که با نصب کردن ویندو سرویس پک 3 مشکل حل شود و دیگه اخطار در نصب دریوار کارت گرافیک نداد..

من هم xp 2 و xp 3 و هم vista , vista 1 رو نصب کردم
ولی باز همون اش و همون کاسه ....

دوستان بار دیگه تکرار می کنم
اول اینکه تیک در بعضی بازی ها زیاد و بعضی موقعه شبیه پرش و بعضی موقعه شبیه خط و بعضی ها هم به صورت تیک
ولی نکته اینجاست که موقعه اتفاق افتاد کارهایی بالا با افت فرم برخورد نمی کنم
مثلان بازی pes 2009 رو با 60 فرم اجرا می کنه و موقعه تیک زدن و دیده و خطا ها که در بازی ظاهر می شن
همون 60 فرم

در مورد گارانتی کارت من گارانتی نداره یعنی خودم خواستم که گارانتی نداشته باشه و بدون گارانتی خریدم
از سایت لیون ...
***
در مورد تست

دوستان به نظر شما اشکال می تونه به خاطره این باشه که مادربرد من PCI X16 2 نیست باشه؟
و دوستان من مادربرد pci 2 ندارن( فکر نکونم داشته باشند)
ولی یه دوستی دارم که یک کارت 8500 و یه مادربرد متوسط رو به پایین داره شاید بشه روش تست کرد
یه چند روز دیگه میاید و بهش می گم سیستمش رو بیاره
**********
دوستان چند نکته دیگه هم بگم
من قبلان دوتا کارت گرافیک 6600GT 256 pciX16 داشتم و
روی بازی استراژی قدیمی با مشکل بر نمی خوردم مثل بازیه
rise of ntion ( یکی چیزی تویه همین مایه ها )
یک بازی استراتژی بود که به حالت 8 نفر ( rondom ) بازی می کردم
اوایل بازی با کارت 6600 مشکلی پیش نیومد ولی بعد از گذشت 20 تا 30 دقیقه تعداد افراد در صحنه خیلی زیاد می شود و شروع می کرد به فرم زدن
ولی با کارت گرافیک 4870 این بازی در حالت 8 نفر تا اخرین ساعت به راحتی اجرا می کرد و بدون افت فرم

ولی بازم مشکل تیک زدن داشت تویه بازی............
دیگه کلافه شودم
باید هر طوری شوده یک سیستم گیر بیارم و روش تست کنم

***********
دوست اگر نکته خاصبی به ذهنشون می رسه بگیید
ممنون می شم ...
  • 0

#7 OFFLINE   MR PC

MR PC

    مدیر ارشد انجمن


  • مدیریت سایت
  • Reputation: 1511
    کاربر طلایی
  • 2941 ارسال
  • Joined پنجشنبه ۲۹ آذر ۸۶ - ۱۳:۰۲:۰۰

ارسالی چهارشنبه ۸ آبان ۸۷ - ۱۷:۰۸:۲۹

سلام دوستان

دوستان بار دیگه تکرار می کنم
اول اینکه تیک در بعضی بازی ها زیاد و بعضی موقعه شبیه پرش و بعضی موقعه شبیه خط و بعضی ها هم به صورت تیک

..


درود

خوب با این اوصافی که شما گفتید نظر ما بیشتر به طرف کارت گرافیک جلب میشه .پیشنهاد میکنم با همون کارت دوستتون امتحان کنید و ببینید با اونم این مشکلاتو دارید یا نه هر چند که 8500 برای اجرای بازیهای گارفیک بالا هم تا حدی ضعیف هست ولی باز برای امتحان مناسبه.

موفق باشید

  • 0

                                                                                                                     

 

Life is Combination of Your Choices And Destiny Force


#8 OFFLINE   sinaset

sinaset

    کاربر فعال


  • کاربر سایت
  • Reputation: 12
  • 626 ارسال
  • Joined جمعه ۷ تير ۸۷ - ۱۱:۲۸:۴۴

ارسالی جمعه ۱۷ آبان ۸۷ - ۲۰:۰۶:۵۷

سلام دوستان
ببخشید هنوز اون کارت گرافیک 8500 گیرمو نیومده که سیستم رو تست کنم
فقط خواستم یک سوالی بکونم
اگر احیانان مشکل از کارت گرافیک باشد
به نظر شما می تونه اشکال از بایوس کارت گرافیک باشد
و با اپدیت بایوس کارت گرافیک درست بشه ؟
  • 0

#9 OFFLINE   Alireza_Pc

Alireza_Pc

    کاربر با تجربه


  • کاربر سایت
  • Reputation: 47
  • 1558 ارسال
  • Joined سه شنبه ۲۳ بهمن ۸۶ - ۲۳:۱۶:۰۰

ارسالی جمعه ۱۷ آبان ۸۷ - ۲۰:۴۳:۰۵

سلام دوستان
ببخشید هنوز اون کارت گرافیک 8500 گیرمو نیومده که سیستم رو تست کنم
فقط خواستم یک سوالی بکونم
اگر احیانان مشکل از کارت گرافیک باشد
به نظر شما می تونه اشکال از بایوس کارت گرافیک باشد
و با اپدیت بایوس کارت گرافیک درست بشه ؟


درود :

سینا جان احتمالش هست که درست بشه ولی بهتر که کارت گرافیک رو عوض کنی

  • 0
درجايي كه مردمانش عصا از دست كوران مي دزديدند **** من خوش دل محبت جستجو كردم


http://lioncomputer....line=1255963934

#10 OFFLINE   DOMINATOR

DOMINATOR

    کاربر با تجربه


  • کاربر سایت
  • Reputation: 169
    کاربر محبوب
  • 1942 ارسال
  • Joined سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۸۷ - ۲۳:۴۳:۰۰

ارسالی شنبه ۱۸ آبان ۸۷ - ۰۲:۰۲:۳۹

سلام دوستان
ببخشید هنوز اون کارت گرافیک 8500 گیرمو نیومده که سیستم رو تست کنم
فقط خواستم یک سوالی بکونم
اگر احیانان مشکل از کارت گرافیک باشد
به نظر شما می تونه اشکال از بایوس کارت گرافیک باشد
و با اپدیت بایوس کارت گرافیک درست بشه ؟


با سلام

سینا جان خوب امتحانش که ضرر نداره انشاا...که حل بشه در کل آپدیت هم بی تاثیر نیست شاید مشکلتون با همین آپدیت کردن حل بشه .
  • 0
سخت است , فهماندن چیزی , به کسی , که برای نفهمیدن آن پول میگیرد ( احمد شاملو )



ارسال پاسخ



  

1 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Top 10 Statistics

Top Forums Top Posters Latest Posts
مشاوره برای انتخاب قطعات سیستم 33713
خرید و فروش کارت گرافیک VGA 32230
خریدو فروش چند قطعه کامپیوتر با هم 20671
مشکلات و خطاهای سیستم 18131
بحث در مورد کارت گرافیک ( VGA ) 15609
قیمت قطعات در بازار 12694
کیس و پاور و سیستمهای خنک کننده 11570
خرید و فروش CPU 10305
خرید و فروش مادربورد 10258
خریدو فروش RAM 8447
سعید حسینی 7312
Hamed 6714
HeX 4160
ARMIN 2012 3237
MR PC 2941
atagamer 2759
maxel134 2614
ATA_SE7EN 2549
LEE 2421
AmirMahmood 2189
فروش تعدادی SSD SAMSUNG و LITONE با حجم 128GB
نتیجه اولین تست GTX 880 ؟
دمای زیاد کارت گرافیک S:
nVIDIA 9600 GT system freeze
مشاوره برای ارتقای سیستم
ارور گرافیک
ارور گرافیک
خریدار 10 عدد 6670 یا 6650 .
فروش یکسری قطعات از یک سیستم با سوکت 2011
خریدار PCB هارددیسک های وسترن دیجیتال